MExT Racing is klaar voor 2012!

MExT Racing keert terug naar de Belgische racecircuits!

Na een korte afwezigheid neem het ┬áMExT Racing Team dit seizoen terug deel aan de Belgische autosport. Er is afscheid genomen van de Mosler MT900R en er werd besloten om terug te keren naar de “eerste liefde”, zijnde een Porsche. Meer concreet gaat het om een 2010 997 GT3 Supercup, afkomstig uit de Speedlover/Omnilevel stal.

Tijdens de eerste tests heeft de wagen zich al bewezen als een uiterst “rijdbare” en vergevingsgezinde wagen, iets wat met de Mosler minder voor de hand lag. Vaste coureurs voor dit seizoen worden opnieuw Dirk Van Elslander & Lieven Goegebuer. Gezien de voorkeur van het team uitgaat naar een Belgisch kampioenschap zullen we in 2012 deelnemen aan het gloednieuwe BRCC kampioenschap, met 3 meetings in Zolder en 3 op Spa-Francorchamps.