Michelin Award voor MExT Racing

michelin

In het kader van alle wedstrijden van het Belgian Racing Car Championship 2014 pakt Kronos Tyres opnieuw uit met de Michelin Award. Deze Michelin Award wordt telkens uitgereikt aan een rijder of een team die gedurende één van de zes meetings van het BRCC voor een uitzonderlijke prestatie weet te zorgen. Om een zo neutraal mogelijk beeld te krijgen van een potentiële laureaat voor de Michelin Award, bestond de jury uit gespecialiseerde journalisten en vertegenwoordigers van de baan- en standcommissarissen en veiligheid van de circuits.

Na afloop van de 600 Km van Spa, de 5de manche van het BRCC 2014, besloot de jury de Michelin Award toe te kennen aan het MExT Racing, Kris Wauters en terug-van-weggeweest Patrick Schreurs, die Koen Wauters verving.

Achter het stuur van de Porsche 997 Cup vochten Wauters-Schreurs om een plaatsje in de Top 3 van de BRCC Cup en eindigden sterk 3de, na een hevige strijd met de Ferrari’s van Thiers-Thiers-Short en Soenen-Vervisch. De prijs van de Michelin Award is een set Michelin-banden en het traditioneel “diploma”, een tekening van Clovis. Het team van MExT Racing zal deze prijzen in ontvangst mogen nemen tijdens de finale van het BRCC op Circuit Zolder.

“Deze Award winnen, is een mooie beloning voor de voltallige ploeg van het MExT Racing,” stelt Lieve Goegebuer, de “patron”.